torsdag 12 juli 2007

...snart har jag semester


...snart har jag semester. Veckan har varit intensiv och idag har jag sprungit fram och tillbaka, upp och ner för trapporna till arkivet för att kolla patientliggare/rullor mot journaler. Jag börjar lära mig hitta, det kan vara både svårt och komplicerat om man inte vet hur man ska leta. Jag har varit trött idag, satt nästan och sov på rummet, gick ut i fikarummet och hämtade urkigt kaffe från automaten. Men lite piggare blev jag.

Jag sprang/joggade med U igår (kan vara därför jag är så trött). Vi sprang runt omkring Årstaviken och hamnade i Tanto så småningom. Vi sprang i intervaller, 3 minuter, vila 2, sprang 3 minuter och vila 2. Jag har inget flås alls och speciellt i uppförsbackarna var det jobbigt. Tyvärr hade jag lite fel tänk eftersom jag fokuserade på hur jobbigt det var, hur stela mina ben blev eller hur ont det gjorde. Jag var nära att ge upp och U blev nog irriterad på mig fler än en gång. Han tyckte jag var seg (fast bra kämpat ändå tillslut sa han) och sa vid något tillfälle: "Lite mera go om jag får be". Jag bara tittade på honom och muttrade något.

Kanske är det här med löpning inget för mig. Bara för att U är marathonlöpare så innebär det ju inte att jag måste vara det. Inte för att han förväntar sig det... Skulle tro att det mer handlar om min egen inställning till det hela.

Nu är jag i alla fall hemma, har vattnat blommorna på balkongen, ska väl äta något litet för jag åt en stadig lunch med soppa och en hög med pannkakor.

Nu ska jag sätta mig och titta på en film tror jag och käka lite grann.

/K

Inga kommentarer: