torsdag 3 april 2008

Stegtävling a lá Prag



Jag trodde inte att jag var så tävlingsintriktad, men det är jag. Resultat betyder mycket för mig. Mitt eget resultat och mitt lag resultat. Nu är det väl kanske inte de mest aktiva människorna som är med i mitt lag trots att arbetsplatsen som regel mest består av män som måste vara i fysisk tippform. Eller så är de i mitt lag bara dåliga på att skriva in resultatet på tappa.se. Själv är jag snart framme i Trelleborg.

Varje morgon gör jag mig i ordning och som pricken över alltihopa sätter jag på mig stegräknaren. Den sitter bra där fast igår gjorde den en loop, hoppade ur sin bana och hamnade på badrummsgolvet.

Jag har gått 23 km på två dagar och det är jag nöjd med. Kanske är det så att jag rör på mig mer än jag tror, jag menar det där vardagliga. Fast igår var jag riktigt ihärdig och tog trapporna nästan varje gång i stället för hissen. Jag sitter på fyra trappor så det blev mycket knatande. Dessutom tog jag en timmes promenad utöver det igår.

Idag blev det inte lika effektivt eftersom jag gick hem under eftermiddagen eftersom jag blev dålig. Men jag kom ändå upp i ca 11800 steg.



Jag kör så det ryker! =)



/K

Inga kommentarer: