tisdag 4 januari 2011

Allt och mer därtill

Nu har det gått sådär lång tid igen sen sist jag skrev. Nytt år och nya utmaningar. Jag har varit sjuk hela julen och är fortfarande sjuk in på nya året. Förkylningen är total och jag har avverkat flera dussin näsdukar.

Jag måste åka in till jobbet i morgon trots att jag är genomförkyld. Räkningar måste betalas och det är tydligen bara jag som kan göra det. Ringde och frågade min chef om hur de gjort tidigare om arkivarien var sjuk men de hade aldrig haft det "problemet" tidigare.

"Var min föregångare aldrig sjuk?" frågade jag något syrligt eftersom han är i det närmaste helgonförklarad av henne(det blir svårt för mig att fylla upp de skorna...). Naturligtvis hade han varit sjuk vid tillfällen men han täckte väl upp hela tiden så de aldrig behövde bekymra sig över det.

Annars är allt hyfsat bra. Fast förra veckan hände lite väl mycket tråkiga saker på en och samma gång. Allt från svår sjukdom, potentiell skilsmässa och självmord. Det hände visserligen inte i en och samma familj men det berör både vänner och bekanta och det påverkar väldigt många människor.

Idag har jag varit ute och gått med hunden och han har både lekt med kompisar och ätit hästbajs, dessutom tog vi vägen förbi svärföräldrarna och där fick han mer godis. :) Själv fick jag kaffe och kaka och kålpudding med mig hem som L och jag ska äta ikväll.

Katten mår bra, förutom att jag kom på henne när hon bajsade i ett hörn och det såg inte riktigt ut som det skulle. Nu verkar det dock bra. Hon sitter på burtaket och spanar över rummet. Haha. :) Lilla tösabiten.


Over and Out.

/K