torsdag 21 mars 2013

Liten hund - hemma igen

Nu är jag hemma med liten hund och blir så veckan ut. Igår var vi hos veterinären och kastrerade lillen. Nu ligger han bakom min rygg i soffan och sover. Trots att han har ont och har tratt är han vid gott mod. Han leker ute i snön med stor-S under mitt vakande öga. Maken är lite mer lättsam och tycker inte det gör ngt, det tyder ju på att han inte har ont. Annars hade han ju inte sprungit så.

Jag är ängslig att stygnen ska gå upp. Han är trots allt nyopererad. Men såret ser fint ut så det är nog ingen fara.

Vi tar det lugnt hemma idag, jag o hundarna.

KarinC

måndag 18 mars 2013

Lill-S = kärlek

En ängel och en liten djävul i en och samma lurviga kropp, är det möjligt? Fast det finns ju inget ont i honom, han är bara väldigt påhittig.. Och busig. Ibland tror jag han är en get, för han äter allt. Och då menar jag ALLT. Strumpor, bh:ar, skor, bonader, möbler, pinnar, sot och bajs.

Han rymmer också, när han får tillfälle men vem skulle inte göra det? ;)

Nu ligger han här bredvid mig i soffan, ett hoprullat varmt knyte.
Världens sötaste.

Jag älskar honom stort.

KarinC


Börja om från början, börja om från nytt

Hur ska jag göra? Hur ska den här bloggen få nytt liv?? Så mycket har hänt sen jag skrev något sist.

Uppdatering: jag o min käre gifte oss i augusti 2011. Vi hade stor gemensam 40-årsfest 2012 i byns folkets hus. Vi köpte en hund till, en Golden Retriver som i månaden fyller 1 år. Vi kan kalla honom Lill-S. Renoveringen på vårt hus går stadigt framåt och vi hoppas kunna flytta in under sensommaren.

På arbetet går allt bra. Vi är en aktiv förening med ett framtidsperspektiv. Arkiven kommer mer o mer i fokus och vi är aktiva i frågan med e-arkiv i kommuner och landsting. Jag håller föredrag om arkivering och arrangerar möten för våra medlemsarkiv.

Den senaste och färskaste nyheten är nog ändå att jag blivit moster. En ny spännande roll att axla och som jag ser mycket fram emot.

Livet är underbart.

/K